In cazul nefericit al unui eveniment rutier care duce la imposibilitatea deplasarii autovehiculului dvs. de a se deplasa pe roti, va oferim posibilitatea de a transporta masina cu un camion specializat de tractare auto cu autoplatforma la destinatia dorita.

Societatea noastra are serviciu permanent de ajutor in trafic cu remorcare sau depanare de urgenta pe autostrada A1,unde putem interveni in ajutorul soferilor aflati in dificultate cu automobilul indiferent de marca in aceasta zona in termen de maxim 45 de minute in orice zona de pe autostrada A1.

Putem oferi deasemenea servicii de tractare al autoturismelor cu defectiuni la sistemul de directie ,roata rupta sau roti blocate cat si in cazul in care masina se afla in afara carosabilului ,pentru acest gen de interventie avem in dotarea parcului o macara cu care putem interveni profesionist la acest gen de situatii, in cazul in care detineti o rulota, remorca, utilaj, barca, etc. Daca doriti sa va usurati munca atunci cand e vorba de masini defecte si nu numai, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

Incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat in conditii de siguranta

Dispunem de rapiditate in transport putand transporta 2 autovehicule simultan cu platforma separate.
Pentru tractari auto pe platforma sau macara dupa caz , clientul trebuie sa ia legatura cu un angajat specializat in relatii cu publicul. la dispeceratul societatii  +40762284082, acesta solicita clientului informatii legate de persoana de contact, datele masinii,adresa unde se afla si o prediagnosticare a incidentului, apoi prezinta clientului regulile firmei in legatura cu transportul respectiv. Masina este ridicata de catre soferul firmei care intocmeste procesul verbal de predare primire si transportata la locul indicat de client.

Serviciile de tractari auto sunt oferite non-stop in intreaga tara.
Interventiile sunt realizate in cel mai scurt timp posibil in toate zonele.
Ne ocupam de transportul autoturismelor vechi la REMAT si obtinerea bonului de casare!

Incheiem contracte de prestari servicii, tractari auto pe platforma cu parcuri auto, case de asigurari, firme, service-uri, etc din Arges si din tara.

Tractari Autoturisme

   Vă prezentăm câteva imagini cu autospecialele noastre.